Bet365 online fogadási

bet365 online fogadásiA Hiddink nem hagyja abba a reményt a Chelsea-nek, hogy befejezi az első négyet ebben a szezonban, de az ideiglenes vezető elfogadja, hogy egy ilyen finálé nem valószínű, mivel a klub 13. napja lesz a vasárnapi meccsre a Manchester United ellen, helyezett Arsenal.A holland le fog lépni a kampány végén, és úgy gondolja, hogy mi lesz a Chelsea után, majd meg fogja bet365 online fogadási határozni, hogy gyors lesz-e a kilábalás ebből a szezonból.

Financially Chelsea megengedheti magának, hogy menjen a bajnokok nélkül Bajnokság egy szezonra, de annak érdekében, hogy csalójelezzen a játékosok – és megtartsa azokat a meglévőeket, amelyeket meg akar tartani – a Chelsea-nek meg kell győznie arról, hogy tervük van a jó idők visszaszerzésére.

“Ez az a kérdés, amit a klub a filozófia, a stratégia és az bet365 online fogadási ambíció szempontjából mutat” – mondja Hiddink. “Ha nem kapod meg a Bajnokok Ligáját egy évig, de azt mutatod meg, hogy nagyon szeretsz visszajönni, ez fontos lehet a játékosok számára. Mindennek a klub ambícióira van szüksége, és a lojalitás szerződések által biztosított.Ha egy klub azt mutatja, hogy van egy terve és egy erős csapat, akkor vonzó is lehet. ”

Hiddink azt mondja, hogy ha a Chelsea épphogy nem esik a Bajnokok Ligája helyén, Ehelyett a klub az európai másodlagos versenyt is felhasználhatja, hogy olyan bet365 online fogadási fiatal játékosoknak adjon tapasztalatot, akiknek drága lehetőségük volt az elmúlt években a Stamford Bridge első csapatában.

“Azt hiszem, a stratégiájáról “- mondja Hiddink. “Azt is használhatod, hogy fiatal játékosokat hozol, ha nem hiszem, hogy ez egy nagyon fontos bajnokság. Nem akarom, hogy presztízs nélkül, de a játékok sokasága lehetőséget ad a 18-21 éves fiatal játékosoknak bet365 online fogadási arra, hogy bevezessék őket a versenybe. “